CardSharing.Ws Forum - Powered by vBulletin



Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 34

Thread: digi tv

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    koristim sbox za čitanje digi kartice još iz n2 vremena. međutim sve češće mi se događa greška "session k€y has expired" prije toga napiše oops! card maybe look, retry...i počne vraćati fail ecm. nekad radi i po nekoliko dana, nekad se sruši 10 puta u danu. nema pravila. sve se vrti na ubuntu pc (dual core, 1GB rama) i na phoenix čitaču. imam i port.list, samo odgovara na ono što kartica ima. neki kažu da im radi dobro i na newcs, neki na oscamu, ja sam nekako ostao sklon sboxu, ali ovo me baš izluđuje. sad je verzija 0.0.4.7, bila i 0.0.4.6, ali isto. probao i drugi pc na debianu, opet isto

  2. #12
    Honorary Co-Administrator
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    529
    Rep Power
    7

    Default

    imao sam ja slicnih problema u oscamu dok nisam stavio kpcs i sad radi super ali sbox so si rekao ja sam koristio sbox na dreambox i nije mi nikad blokirala jedino provaj prejko dreambox stavit kartu

  3. #13
    VIP Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,858
    Rep Power
    8

    Default

    Mislim da sam vec pisao nesto na tu temu.
    SBOX radi OK na Dreamboxu, ali pravi probleme na Linux serveru.
    Nevidim nikakvu potrebu za SBOX na Linuxu ka OSCAM nalinuxu radi odlicno.
    Sa Phoenix citacima stara 1802 karta ide na 10Mhz a NOVA 1880 idena 8Mhz.
    Zaista nevidim cemu SBOX,
    pozzz

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    neki tvrde da im oscam isto ne radi dobro na pc, neki obrnuto, daj malo podataka: koja verzija, koji file-ovi su potrebni, config si napisao, još samo kako dodavati usere, više njih preko n linija pa da probam.
    sad sam vidio na oficijelnoj stranici od sboxa da je izašao 0.4.b pa ću ga isprobati. odmah vidim da ima bug, ne čita ispravno port.list, odnosno dozvoljene sidd-ove. kako to ide na oscamu? glupo je da mi karticu bombardiraju sa upitima za koje nema ecm-a.

  5. #15
    VIP Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,858
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by halflife View Post
    neki tvrde da im oscam isto ne radi dobro na pc, neki obrnuto, daj malo podataka: koja verzija, koji file-ovi su potrebni, config si napisao, još samo kako dodavati usere, više njih preko n linija pa da probam.
    sad sam vidio na oficijelnoj stranici od sboxa da je izašao 0.4.b pa ću ga isprobati. odmah vidim da ima bug, ne čita ispravno port.list, odnosno dozvoljene sidd-ove. kako to ide na oscamu? glupo je da mi karticu bombardiraju sa upitima za koje nema ecm-a.
    Ljudi tvrde sve i svasta.
    Ljudi tvrde da imaju odlicne severe, da su online 24/7. Ljudi imaju po nekoliko lokala itd......
    Koliko ja vidim, jako malo je dobrih servera i pravih orginalnih karti.
    Ja trenutno koristim vrziju 1.0 svn 4811 i ne vidim nikakav problem.
    Dok god budes slusao sta ljudi pricaju imaces probleme. Kad sjednes sam, polako testiras i nadjes najbolje rjesenje za sebe, onda ces biti mirnan.

    Evo kako kod mene radi:

    2011/06/20 21:49:51 xxxxxxxx c DigiHR (1802&000000/0DA2/92:828F): found (280 ms) by digihr (of 1 avail 1)
    2011/06/20 21:49:52 xxxxxxxx c DigiHR (1802&000000/0DAC/92:CBAB): found (280 ms) by digihr (of 1 avail 1)
    2011/06/20 21:49:52 xxxxxxxx c DigiHR (1802&000000/0555/92:807D): found (279 ms) by digihr (of 1 avail 1)
    2011/06/20 21:49:55 xxxxxxxx c DigiHR (1802&000000/0C1C/92:20D7): found (279 ms) by digihr (of 1 avail 1)
    2011/06/20 21:49:56 xxxxxxxx c DigiHR (1802&000000/0BB8/92:32C3): found (279 ms) by digihr (of 1 avail 1)
    2011/06/20 21:49:56 xxxxxxxx c DigiHR (1802&000000/0BB8/92:32C3): cache2 (261 ms) by digihr (of 1 avail 1)
    2011/06/20 21:49:56 xxxxxxxx c DigiHR (1802&000000/0BCC/92:C1F3): found (279 ms) by digihr (of 1 avail 1)
    2011/06/20 21:49:57 xxxxxxxx c DigiHR (1802&000000/0BFE/92:65ED): found (281 ms) by digihr (of 1 avail 1)

    Upute za dodavanje USERA imas u config fajlu. Nevidim potrebu da to pisem ovdje, nema tu nista komplikovano.
    Bombardovanje ces izbjeci ako ubacis SERVICES.
    Last edited by nerminz; 20-06-2011 at 21:59.

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    evo i zaključka nakon malo testiranja:
    sbox radi uredno i na linux serveru,ne samo na dreamboxu. moj problem je bio ili u verziji 0.0.4.8#2 ili u tome što je cache bio stavljen na 15. očito ga je to rušilo
    cache=0 # how many ecms can be cached, 0 or less=cache disabled

    bez obzira što je sad 0 i dalje u trace-u se vidi "from cache"

    ali nisam s tim eksperimentirao, nego samo stavio stariju verziju 0.0.4.6. koja za razliku od ove zadnje čita port.list iako ga ne prikazuje. znači odgovara samo na ono što je naznačeno u port.list. i još nešto, sve verzije iza 0.0.4.6. imaju jako oscilirajući ecm time u konačnici kod klijenta. nije problem kod samog sboxa, kod njega je ok, 340-360ms, ali kad on to preda cccamu, ovaj odgovara ponekad i preko 1500ms i to bez nekog opterećenja. ovo govorim za lokalnu mrežu, znači na istom pc-ju sbox koji daje cccamu, a ovaj dalje vani.

    eto, moj savjet za one koji imaju digi i linux pc:

    stavite sbox 0.0.4.6. dodajte port.list, sve radi za 5!

  7. #17
    Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    34
    Rep Power
    0

    Default

    Dali radi Digi TV 1880 EMM na Oscamu??
    Pitam jer sam si sada i digi nabavijo a sve ostale Karte imam u momo thin clientu na OSCam pa bih i Digi rado citao s Oscamom!!
    pozz

  8. #18
    VIP Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,858
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by The_Patcher View Post
    Dali radi Digi TV 1880 EMM na Oscamu??
    Pitam jer sam si sada i digi nabavijo a sve ostale Karte imam u momo thin clientu na OSCam pa bih i Digi rado citao s Oscamom!!
    pozz
    Da, radi.
    Ali se bojim da je nezahvalno raspravljati o tome, jar vecina tvrdi da ne radi.
    Mislim da to mozda ima veze i sa distribucijom linuxa.
    Neznam kako drugacije objasniti da kod vecine pravi probleme.

    Na CentOs 6 sa phoenixom radi bez problema.
    OSCAM 1.10rc-svn build #5954
    Last edited by nerminz; 11-11-2011 at 13:54.

  9. #19
    Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    34
    Rep Power
    0

    Default

    nist onda vidjet cu hoce li danas navecer kod mene na debianu proraditi!

  10. #20
    VIP Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,858
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by The_Patcher View Post
    nist onda vidjet cu hoce li danas navecer kod mene na debianu proraditi!
    Nema razloga da ne proradi.
    Pitanje je kako ce raditi.

    Neznam da je ikad iko napisao da Digi 1880 ne radi sa OSCAM na Linuxu.
    Obicno se desava da bez nekog razloga pada poslije par dana rada.
    Inace radi OK.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

TopSat.Org TOPlist