View Full Version : sky it pitanje?
Zele bih pozdravio sve clanove ovog foruma.Uvideo sam da sam na pravom mestu,
time bih zeleo upitati ako mi neko moze uputiti i reci koji resiver da kupim i koju karticu i gde nabaviti? da bih gledao sky it.onaj paket koji ide preko hotbirda.zato sto zivim ovde.
narvno sa upustvima ako je moguce unapred se zahvaljujem.
inace gledam preko mog stb fte klona ono resto kanala sto se moze na hotbir.polsat tps itd,ali nisam imao prilike raditi sa karticima.jer inace neisplati se cekati razbijanje n3 na emmu.
hvala
neznam za koliko love planiraš u kupovinu ali za reciver bi ti najbolje i najprovjerenije bilo uzeti dreambox. a šta se tiče koju karticu da uzmeš da bi mogao gledati bez problema sky it je vrlo relativno pitanje, možda nekom ko ima sky u lokalu u tom momentu zatreba baš neka jeftinija i "neuglednija" kartica ali za to su ti jako male mogućnosti, neznam opet do koje love možeš ići ali malo pogledaj po forumu šta traže ovi koji imaju sky it u lokalu i doć ćeš do zaključka ta trebaš neku atraktivnu lokalku koja samim time nije baš jeftina
Hvala covek prvo na odgovoru trazio sam nesto po netu i dosao do zakljucka da je po meni najbolje nabaviti abrakadabra card i time bi nadam se biti i paket sky it dobio. posto vec imam jedan stb koji je klon fte max s100 nazalos samo sto necita kartice znaci moram i to nabaviti card reader.ako slucajno neko ima drugo resenje nadam se da ce neko napisati.
zahvaljujem se svim clanovima najboljeg foruma.
Zaboravi abracadabra i slicne komercijalne kartice; Kao prvo sta ta karta radi iskljucivo u odredjenim receiverima, vezana je uz sam software odnosno pola softa je na karti pola u receiveru.
Isto vrijedi i za ostale komercijalne karte, vidi se razlika izmedju orginala i kopije;
Malo vise se informiraj o cs-u i potrebnim ili mogucim kombinacijama, legalne karte su od cca 150€ pa na vise;
Zaboravi abracadabra i slicne komercijalne kartice; Kao prvo sta ta karta radi iskljucivo u odredjenim receiverima, vezana je uz sam software odnosno pola softa je na karti pola u receiveru.
Isto vrijedi i za ostale komercijalne karte, vidi se razlika izmedju orginala i kopije;
Malo vise se informiraj o cs-u i potrebnim ili mogucim kombinacijama, legalne karte su od cca 150€ pa na vise;
da,upravu si sto ta kartica radi samo u resivere fte klonova,nerazumem samo sta si mislio pod time "razlika izmedju originala i kopije"uputi me da saznam vise ili nabavim.