PDA

View Full Version : Provjera kartice:

dzemi
23-12-2008, 21:45
Interesuje me na koji nacin mogu provjeriti dali mi kartica radi u slotu odnosno lokal.Radi se o canal digital norveski na 1W a motor nemogu okrenuti na taj sat, a razlog tome je komsija.dali bi bio neko ljubazan da mi kaze dali postoji neki drugi nacin da provjerim njen rad.hvala unaprijed

nino
24-12-2008, 09:15
ako nemozes da imas signal na taj paket onda nemoze ni raditi kartica, jer je potrebno da se updatuje kartica, a to je moguce samo kada resiver prima signal od tog paketa

antonius82
24-12-2008, 15:30
Interesuje me na koji nacin mogu provjeriti dali mi kartica radi u slotu odnosno lokal.Radi se o canal digital norveski na 1W a motor nemogu okrenuti na taj sat, a razlog tome je komsija.dali bi bio neko ljubazan da mi kaze dali postoji neki drugi nacin da provjerim njen rad.hvala unaprijed

razmjenis liniju sa nekim tko ima taj sat a nema karticu. i onda on upali kod sebe i ako mu otvori ok - ti stavis samo njegovu liniju a on samo tvoju, tako je sigurno da cw ne dolazi od nekoga drugoga.

firga
25-12-2008, 20:52
Super ti je objasnio antonius82, Mozes isto dati C da ti neko proveri liniju, koji ima signal od 1W, ali ako ti je postavio F liniju sa tvojim dns adresom ne ces moci.

dzemi
25-12-2008, 21:40
hvala na objasnjenjima,moram vidjeti sta cu sa antenom.moram joj naci odgovarajuce mjesto.ma ovaj komsija ispred mene ima 4 bora za nebo zalijepili i nema sanse da uhvatim signal na 1W.a sam vec na CS-u sa 6 peersa,tako da je provjera uspjela.jos jednom hvala za odgovore

dars
26-12-2008, 08:10
brate odrezez mu borove i gotov poso

svedba
26-12-2008, 14:56
dzemi jarane zali mu te borove sa preradjenim uljem pa ces da vidis kako ces imati liejp pogled, inace javni mi se na pm da napravimo razmjenu ako si zainteresovan ja imam BHTV & NTV Hayat u lokalu.
Pozdrav Svedba.