View Full Version : cccam problem
kupio sam lokalnu prije 5 dana,imao sam par peers do danas dok nisam dao oglas,sad imam 30 i odjednom mi je cccam prestao ćitati lokalnu,ćita je samo dok nisam spojen sa mrežom,ćim se spojim i prebacim na neki drugi kanal poćne mi voći iz hop2 ,znaći preko mreže,probao sam restart,sve cccamove,stavio stari cccam sa 3 peers koji je normalno radi,ponovo enigmu reinstal, i ništa ne pomaže,ćim spojim mrežu ili ubacim cccam cfg poćne vući od peers a ne moju lokal.cijelu noć nisam spavao,bed mi zbog ljudi,tak poćeo pa šta će si misliti,tko će objasniti svima a imam dobrih peers. šta da napravim da mi ćita lokalnu prije mreže ?
hvala
peers šta da vam kažem :confused2:
ne mora značiti da ti ne povuče karticu zato šta otvara sa nelom drugom. on ti vjerojatno povlači karticu i tvoje peerovi ju vide ali tebi otvara sa drugom. neznam kako je na cccamu ali meni na gbox isto nekad otvara sa virtualnom a ne sa mojom koja je u slotu. stavi da ti povlači samo kartice na hop1 i ako nemaš nijedan drugi sexview na hop1 pogledaj dal će ti otvoriti pa da sa naspavaš u miru :)
Stavi da ne dobijas od drugih sexview kao sto sam i ja uradio sa mojim totalom i resen problem
e hvala dečki, ali peers vide moju karticu:mfr_bl2: ,nemogu vam reći kolko sam sretan,evo sad sam ustao i prva por da se ne sekira, da je vide,bio sam uvjeren da ne,bez veze sam cijelu no bio namomente of zbog restartanja,ubacivanjaimage,joj veseo sam ko malo dijete. samo još uvjek mi nije jasno zašto ja ne vidim lokalnu??? ak uspijem riješiti problem barem ću napisti tu ako se dogodi nekom drugom pa da ima rješenje!
puno vam hvala:wink(1):
normalno da vide, nisi ti jedini kome se to događa. ako oćeš da stalno otvara sa tvojom karticom stavi taj provider u ignore i riješen problem