View Full Version : Premiere Nova Karta NDS -V13
POzdrav
Zeleo sam pitati dali neko zna-<mhz> za Novu Premiere kartu, i dali bi neko objasnio Kompletnu Konfiguraciju NewCS xml Kako uopste radi zajedno sa CCcam.
Zamolio bih moderatore za objasnjenje na nasem jeziku.
Pozdrav
Posle ne malo mucenja sredio sam CCcam Newcs.
Svakako Hvala:)))
delija999
24-11-2008, 16:07
netreba ti newcs sem ako ti nesto extra imas
radi i samo na cccamu do 6mhz. v013 kata se nomoze unistiti prema informacijama sa drugih foruma.
Hvala delija na tvom odgovoru, poceo sam sa razmenu na CCcam ali potrebno mi je bilo oba dva (CCcam Newcs) zato sto dobijam N linije-i na osnovu toga ako je samo Cccam nemam ih u hopu, liniju samo ja mogu koristiti ali nemogu bez NewCS Reshare napraviti.
Nasao sam po vise stranama konfiguraciju CCcam Newcs za sad je ok od ono sto sam konfigurirao,mada verujem ne za kratko:))
Puno pozdrava
delija999
01-12-2008, 20:52
jesi ti siguran da ti i newcs treba.
prema informacijama koje ja imam cccam cita tu kartu samo treba postavit konfiguracije. a kad cccam nesto cita onda moze i da daje. osim ako ti to zabranis u f liniji
Moguce je da nesto nije ok, kod mene -Primer
Ping- Shares- hop1 -Reshare- CAID/Idents
70 - 1 - 0 - 1 - pr
Kod mene u slucaju da uzmem newcs ovako izgleda ko jedan primer.
Nije samo jedan pa da zavisi od konfig kod peera,nego je na svaki newcs-jedina mogucnost neka greska kod mene.
POzdrav