View Full Version : SS2 ile hangi tür paylaşımları izlerim?
Arkadaşlar merhaba ,
Windows XP Professional işletim sistemi ve Progdvb kullanıyorum. Pc'mde skystar2 digital tv kartı takılı. Harici bir uydu cihazım yok. (Ama , almayı düşünüyorum , klon Dreambox 500). Sormak istediğim şu , pc'mde ss2 tv kartım ile , hangi tür paylaşımları izleyebilirim ? Server olarak değil , müşteri olarak.
Slm tnt
gbox bildigime göre oluyor :)
bende tarifesi var, yeni buldum, istersen mail olarak yolluyem sana
slmlar ;)
newcamd, gbox, camd3, radegast gibi protokollü serverlere client olarak bağlanıp izleyebilirsin
Cevaplar için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarı ile , en çok rağbet CCCAM protokolüne. Progdvb'de newcamd kullanmayı biliyorum ama , newcamd 'dan paylaşım yapan neredeyse hiç yok. Gbox 'ta baya popüler. Progdvb'de gbox ayarlarını nasıl yaparım ? Türkçe resimli anlatım var mı acaba ?
Yazmayı unuttum. Progdvb'de gbox ayarını client olarak yapmak istiyorum. Yani server olmıycam , gbox paylaşım yapan mevcut server'lara bağlanacam.
Arkadaşlar , kendimce bişeyler yaptım.
- Modemimde bir port açtım.
- www.dyndns.com 'dan bir host adresi aldım.
- Progdvb'ye gbox ile alakalı dosyları kopyaladım.
- Deneme yapabilmem için server'ı olan bir arkadaştan bana yardımcı olmasını rica ediyorum.
hangi protokol arkadasim gbox mı?
gbox ise pm at ben yardimci olmaya calisayim
sitecon22
11-12-2008, 19:42
bence gerek yok artik, arkadasimiz mesaji yazali baya zaman gecmis ve mutlaka
halletmistir ;)
arkadaşlar bende aynı şekilde ss2 ile gbox tan sadece client olarak bağlanmak istiyorum bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varmı
sitecon22
18-12-2008, 19:15
edit : gec saatde yorumunu tam okumamisim:
sana gerekenler:
gbox windwos icin
plugin kullandigin program icin, mesela progdvb,dvbdream vs
acilmis bir udp port modeminde
ve en sonunda seninle paylasim yapan kisiler veya serverler
programlar gerek ise pm at.