View Full Version : nedir bu sitenin amacı
:Dslm millet bana bir mail gelmiş ve sonuçta burayı bıldum fakat sitenin amacı hakkında en ufak bir bilğim yok yardımcı olabilcek varsa memnun olurum
:D
tşk
paylasımlarınız icin tesekkürler hayırlı olsun
sitenin amacı paylaşım
paylasımda tam olarak nasıl oluypr sıradan bır forum paylasımmı yoksa bıttorent usulu bıseymı yada yenı usul bıseymı
tsk
sıradan forum paylaşımı diyelim
bittorent usulu arıyorsan www.************ (http://www.************) e üye olabilirsin
saygılar
daha çok kart paylaşımı...
ahmetejder
13-03-2008, 06:22
hayırlısı olsun arkadaşlar
Dijital tv kartları -Receiverler-Cardsharing gibi konularda bilgi alıp bilgi verebileceğiniz bir platformdur.
Yaa adamlar bildigin card-sharing demiş...
Bilmeyenlere açayım konuyu, elinizde olan dijital platformları *ki bunlara * gibi platformlarda dahil, bedava veya parayla paylaşmanız için bi yer. Ne torent işi ne de forum paylaşım. Ancak anladığım kadarıyla bu sitede pek bi numara yok.
forum kurallarını okumadan yorum yapmayın bence, Türkiyedeki yerel platformların illegal izlenmesi forumumuzda yasaktır
biz torrent demedik zaten torrent istiyorsanız yukarıda adres verdik
bu forum kurulalı daha bir hafta oldu ve 2000i aşkın üyeye sahip oldu bir haftada daha fazla nasıl bir numara olabilir
Forumun kısa zamanda hedeflerine ulaşabileceğine inanıyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Forumun kısa zamanda hedeflerine ulaşabileceğine inanıyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Hoşgeldiniz güzel dilekleriniz için sağolun.
dileğim düzeyli ve verimli olması,
emeği geçenlere ben de teşekkür ediyorum.
sevgilerimle.
starmobil
21-05-2008, 07:35
Yaa adamlar bildigin card-sharing demiş...
Bilmeyenlere açayım konuyu, elinizde olan dijital platformları *ki bunlara * gibi platformlarda dahil, bedava veya parayla paylaşmanız için bi yer. Ne torent işi ne de forum paylaşım. Ancak anladığım kadarıyla bu sitede pek bi numara yok.
Bi numara yoksa seni tutanda yok güle güle dostum ...sana bi numara yerler var bu alemde oralara yürü...
Bi numara yoksa seni tutanda yok güle güle dostum ...sana bi numara yerler var bu alemde oralara yürü...
Bazı kendini bilmezler bu şekilde yorum yapabiliyor ne yazıkki umarım tekrarı yaşanmaz.
Forumumuza hoşgeldiniz.
starmobil
21-05-2008, 11:51
Hoşbulduk arkadaşlar güzel yapılan işlerden ne isterler bilemem ?beğenmezsen dilekte istekte bulun doğrusu budur haa olmazsa bak başının çaresine özgürlük var illaki şunu isterim bunu isterim deyip can sıkmanın bir alemi yok ...saygılar
Herkes bizim gibi düşünmüyor maalesef neyse bir işimize bakalım;)
Hayirli olsun.amac paylasimin gucunu gostermek.
Hoşgeldiniz.Sayın kardeşim.
merhaba arkadaslar forum ingilizce eh bizimde ingilizcemiz kit ben germany den katiliyorum araniza bu paylasim isi nasil olacak beni bir bilgilendirseniz memnun kalirim .
bir mukabil zaten bunun icindeyiz daha fazla kart alabilmek daha hos olacak
Cccam paylasimi yapabiliriz
saygilar
H@K!N
bol bol paylasım için
hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkür