View Full Version : selam tum vatan dostlarina
arkadaslar hop 1:30 end hop 2 iyi peer olan arkadaslarlarla cline degisebiliriz ama hop 3 olmasin ve resarli olsun 24:7 online olsun c line degiscek arkadaslarin c linleri mumkunse cumleten hayir gunler
arkadasim benimde iyi perlerim var C:line yollarsan degisim yapabiliriz.tskler
takdogan
27-04-2009, 16:46
c: line yollayana bende yollarım...7/24 onlineım iyi peerlerim var.iyi paylaşımlar...
cimbom54
29-04-2009, 17:47
arkadas bana da c:line ini yollayabilirmisin yolladiktan sonra bende sana yollarim tesekürler iyi perlerim var 7/24 onlineim
Arkadasim c line yollarsan bende de iyi peerler var
seyyahosman
30-04-2009, 09:35
Hayırlı olsun iyi paylaşımlar
Pm atacaktım Pm mesaj depon dolu bilgine.Gönderilmiyor.
Cline hazır.Eğer boşaltırsanız gönderirseniz hemen akşam gönderirim.
osman kardeşim sitemize hoş geldiniz
en iyi bildiği en iyi yardım severliğini bu siteden alabilirsin
seyyahosman
30-04-2009, 17:28
Teşekkürler DADAŞ abim Saygılar
seyyahosman
30-04-2009, 20:17
Ustam benden moviemax2 izliyorsun ama hala Cline göndermedin .
http://i0904.hizliresim.com/2009/4/30/3572.jpg (http://i0904.hizliresim.com/2009/4/30/3572.jpg)
Hayırdır.İzlemeye vaktiniz var Cline göndermeye vaktiniz yokmu ..
Bekliyorum
Saygılar
seyyahosman
01-05-2009, 05:48
Paylaşım verdim.Benden sabaha kadar izledi ama hala Cline göndermedi.
Paylaşım yapacaklara duyurulur.Lütfen yöneticiler gerekli uyarıyı yapsınlar.Kandırmaca konu açılıyor sanırım
seyyahosman
01-05-2009, 06:03
İnanın kendisini takip ettim 10 dk boyunca bu açtığı konuyu benim cevabı okudu .Hiçbir cevap yazmadan konudan çıkıp gitti.
Yöneticiler baksın eng123 ün bu konuya baktığını anlayacaktır.Ne pm attı ne de açtığı bu konuya bir cavap yazabildi.Demek ki düşüncelerimde haklıyım.Günü kurtarma derdin de olabilir.
Eshefle eng123 ü kınıyorum.Birde Vatan dostları diyor.Senden hiçbir dost olmaz
oncelikle hayirli sabahlar kizdim ama nafile sen msn vermedinmi arkadasim msnde goruselim istersen demedinmi bi c line verdin kocakari gibi yoneticiler felan kardesim burasi durust paylasim sitesi sen kimsin bilmem ama benimde kim oldugumu sen bilmezsin terbiyeni takin oncelikle senin gibi adama nasil c line exchange yapilir soylermisin kandirmacasa senden daha duzenbaz varmi msnini acmadin birkere verdiginle ilgili yazi yazdim ben bilmem vs yalanin daniskasini yaptin sabah sabah kizdirdin beni renkliyazilarlayazmalar felan burasi kardes durust insanlarin paylasim noktasi asil foum yoneticileri baksin gorsunde senin gibi yalancilari siteye almasinlar ben bir iki durustce paylasim yaparim c line senin gibi yalandolanla isim olmaz hadi bunu da herkes okusun arkadaslar ve bu sahisa guvenmesin herkese hayili sabahlar neymis sahabilmem ne
bende bu sahisi seyyahosmaniii esrefle kiniyorum
seyyahosman
01-05-2009, 06:21
Arkadaşım Sana Cline gönderdim.Bana bağlandın.ve dedin ki. Pm ile eng123 bana gönderdiği mesaj:
iyi aksamlar ucden gelenlerin yerine 1 veya hop ikiden versen pek sevindirik olurum arkadasim Bende size dedim ki yeniyim ne demek istediğinizi anlamadım Msn den görüşelim diye ben pm attım.Sizden cevap gelmedi. kaç saat bekledim msn ye eklemediniz.
Eğer ki benimle paylaşım yapmak istiyorsanız sizde Cline yi pm ile gönderirdiniz.Gönderdikten sonra eğer ince ayar yapmak gerekiyorsa sizde bana msn nizi verirdiniz veya beni eklerdiniz görüşürdük.
Sizi bana sabaha kadar Clinem ile bağlandızın Filimler izlediniz.Eğer benden paylaşım almaya devam ediyorsanız sizin de bana Cline göndermeniz gerkeiyordu.Hala bana göndermeme amacınızı açıklayın yeterli.
Arkadaşım ben size Cline gönderdim. Siz ise bana Göndermediniz. Msn den görüşecektik diyorsun .Tama Sende Cline yi gönder ki görüşelim.Neden göndermedin peki AÇIKLA
Ayrıca ben sizi daha önceki aylardan beri biliyorum Bana gönderdiğiniz önceki mesajları burdan yazıyorum.
19.03.2009: Eng123 bana gönderdiği pm : selam bende paylasima girmek isterim online (http://click.adbrite.com/mb/click.php?sid=788151&banner_id=10835005&variation_id=1113554&uts=1241159073&cpc=302e3031&keyword_id=927532&inline=y&ab=168296606&sscup=c0ee20eee46b2be277bf5abf41894441&sscra=3b0555953ee951d7b646b9bdf4a4c832&ub=1546516052&guid=f93baf11-de10-4711-94aa-eddeac531a72&odc=svx&rs=&r=) c line gonderirsen bende gonderirim sagol
19.03.2009 : Eng123 gönderdiği Pm : BIRAZ YOGUNUM SIZ GONDE RIN BENDE GECE GONDERIRIM ISTERSENIZ SAGOLUN VAR OLUN
Bu şekilde asla paylaşıma yanaşmadı.Ve bu mesajları ilk kendisi atıp Cline göndermedi
bak arkadas terbiyesizlige devam ediyosun begenmedin senin c lini yada makinem arizaliydi ben senin gibi server vermiyorum p ile gunukurtarma felan benim bizlerin baska isi vardir sen ince ayar felan iletisim as bana bak server veriyosan a d gibi ver yada durust ol sen bu forumda yetkilimisin nedir bu terbiyesizligin kendi localimiz veya paylasim yapan arkadaslar senin gibi sagolsun bennerde senden sabaha kadar izledim yok beni takip etmis felan ben seni bi takip edersem gorursun terbiyesizlesirsem gorursun sen biri tezgahladi sanki sabah sabah arkadaslar bu sahisi iyi taniyin benle bi soruu olsa niye pm atmiyo adam gibi once benimle konusmuyo kocakari gibi burda boyle kardes ugrasirsan ugrasirim haberin olsun yerli bulcaksan git baskasinda bul ama seni herkes iyi tanir insallah benden soylemesi arkadaslar bu seyyahosman a dikat arkadaslar ben onun gibi koca karilik yapmam mert turk delikanlisi sizler gibiy ama bu seyyahosman a dikkat arkadaslar kiziyorum ama nafile yuzyuze deyiliz seyyahosman benim is guc var senin gibi sadece serverla ugrasmiyorum hadi arkadas git isine kendine yeni av ara ben seni avlamiyim
seyyahosman
01-05-2009, 06:36
Arkadaşım seyyahosman yaz Google de beni arat.Benim kim olduğumu anlarsın.Benim Serverle işim olmaz.Amacım paylaşım yapmak.Senin tarzın farklı Pm attım Cevap vermedin.
Asla sözümü sakınmam . Sanal alem çok değişik bir alem.Yanlış yapmanı tavsiye etmem.Dürüstlük benim ilk prensibim. Beni tanırsan anlarsın.
Eğer ki Benim dediğim gibi biri değilsen.Bu yanlış anlaşılmayı giderecek cümleler kurman gerekiyordu.
Bursalısın Ben balıkesir li 1985 doğumlusun ben 1971
Biraz daha düşün.Ona göre cevap yazın Lütfen
bana bak kocakarilik yapma sabah sabah git isine kafamin tasini attirma buyuklere saygim vardir ama boyle buyuk olmaz olsun baska isin yokmu senin arkadas
seyyahosman
01-05-2009, 06:53
Peki artık seni Yöneticilere ve Allaha havale ediyorum.
Eğer ki yazdıklarımda hata varsa beni banlayabilirler.
Unutma ki herkes sessiz kalmaz .Birgün benim gibilerle de herzaman karşılaşıp yanlışını yüzüne vuran çıkabilir.Elveda Birdaha sana cevap yazmayacağım. Küçüklüğüne veriyorum. Kocakarı lafını da sana iade ediyorum
Bur-sa-lı
Bana bağlanıpta izlediğinin kanıtı alttaki resimdir
http://i0904.hizliresim.com/2009/4/30/3572.jpg
Yukarıdaki resme tıklayınca göreceksiniz.
.
forum üzerinde polemik yapmayınız, bu tür diyalogları PM ile hallediniz.
konu tartışmaya döndüğünden kapatılmıştır
saygılar.