View Full Version : bugun uye oldum ama sakincalarim var
degerli modlar foruma bugun uye oldum fakat bugune kadar hep abo kartım vardi karsılıklı paylasim aliyordum tuttugum takim yuzunden abo iptal ettim ve butun peerlerim beni sildi simdi ucretli server almak istiyorum fakat hep ingilizce yazmis server verenler birde bunlara ne kadar guvenebilirim
bu konuda yardim bekliyorum
degerli modlar foruma bugun uye oldum fakat bugune kadar hep abo kartım vardi karsılıklı paylasim aliyordum tuttugum takim yuzunden abo iptal ettim ve butun peerlerim beni sildi simdi ucretli server almak istiyorum fakat hep ingilizce yazmis server verenler birde bunlara ne kadar guvenebilirim
bu konuda yardim bekliyorum
meysez kardeş arıyonda ne nası server arıyon ne istiyon yane burdakilere ben bişi diyemen güven konusunda tanımam etmem bizde olanları istersen gel chate bakarız
sayın meysez forum kurallarında yazıldığı gibi paylaşım alacağınız kişi için sorumluluk taşıyamayız, fakat burada senelerdir paylaşım yapan güvenilir arkadaşlar var.
Uyelerin yazdıklarından kimin güvenilir olup olmadığını anlamak mümkün.
Sanal alem deyip geçmeyin, burada da verdiyi sözü tutan, tutmaya çalışan, güven kazanmak isteyen arkadaşlar oldukca çok.
Saygılar.