View Full Version : Dm 500 s pomoc
zdravo svima citam dosta toga na forumima ali od citanja slabo razumem kako srediti cccam . do pre par dana imao sam placeni cs sad je zavrsio ,gledao sam dosta ali nisam bio zadovoljan posto je bilo mnogo sa prekidima hteo bi da pitam dali ako imam c liniju od nekog mozem koristiti cs posto mi je covek ljubazan dao a sa njime nemam kontakta a rekao da radi a ja sa tom linijom mogu samo da je citam a drugo ne bih znao snjom molim pomoc od ljudima dobre volje koji zele mi pomoci puno hvala unapred.
Marllboro
08-02-2009, 09:48
ti mozes tu liniju da citas a drugo neznas sta bi sa njom i trazis pomoc jeste da nisam nesto dobro spavao ali ja stvarno neznam sta ti hoces??? jabi rado da pomognem ali daj malo objasni ti mozes da citas tj ti mozes da gledas ali neznas sta bi sanjom pa sta hoces sa njom da je nekom dalje dajes ili sta.
hteo sam da kazem dali mogu snjom da gledam nesto znam samo plugine i tools u drimu da stavim drugo nemam pojma pa zato pitam dali ja mogu tu c liniju iskoristiti da gledam nesto ili moram kontaktirati coveka sto mi e dao da mi otvori neke portove ili kako to ide. zato sam rekao jarane samo znam da je procitam a stasa njom nemam pojma hvala puno i izvini na moju neukost u vezi cfg i cs
E,ovako staviš tu liniju što imaš u ccconfig config staviš preko totalkomandera u dreambox u var/etc normalno moraš imat CCcam 2010 ili neki drugi instaliran i to je to zavali se i gledaj.