View Full Version : Schimb Cline free 24/7 non stop
Demireldd
29-01-2009, 00:09
Schimb line Cccam free doar cu persoane serioase si care au intentie de a face sharing nu teste sau IP-uri naspa.
Am un hop bun in 1 si 2
Sant non stop 24/7 ,iar care doresti schimb astept linie de la voi im PM sau pe SKYPE id camataru_tr
cum pot sa fac sharing?
ai nevoie de un reciver (,eu folosesc dreambox, ca are suport foarte bun),cuplat la un router care este onn-line in internet 24/7 si un abonament ...!In img-ul din dream am instalat un emu..de exemplu.CCcam 2.0.11,care configurat corespunzator(cu linii C si F) si cu un IP static sau daca nu ai... un cont dyndns !merge perfect!...:thumb_yello:
ai nevoie de un reciver (,eu folosesc dreambox, ca are suport foarte bun),cuplat la un router care este onn-line in internet 24/7 si un abonament ...!In img-ul din dream am instalat un emu..de exemplu.CCcam 2.0.11,care configurat corespunzator(cu linii C si F) si cu un IP static sau daca nu ai... un cont dyndns !merge perfect!...:thumb_yello:
Data viitoare fa un tutorial si posteazal nu scrie unde am postat eu ca vreau sa fac schimb de lini C:
Ce scri tu este offtopic cu ceea ce am scris eu ,daca vrei sa raspunzi unei persoane ,raspundei in PM in un topicul altuia
Mersi de intelegere.
gabidiesel
13-11-2009, 07:29
Schimb line Cccam free.
Sant non stop 24/7 , care doriti schimbul astept linie de la voi im PM
Schimb line Cccam free doar cu persoane serioase si care au intentie de a face sharing nu teste sau IP-uri naspa.
Am un hop bun in 1 si 2
Sant non stop 24/7 ,iar care doresti schimb astept linie de la voi im PM sau pe SKYPE id camataru_tr
Pe yahoo nu mai ai id ? ostroveanudaniel
blizzard
15-03-2010, 20:56
trimite un c line prin pm
daca te mai intereseaza schimb de linii:ymail meu este ctlan2010@hotmail.com iar pe mesenger ma gasesti pe ctlan2010 pe skype si pe windows live mesenger
machupichu33
22-12-2011, 16:45
daca te mai intereseaza schimb de linii:ymail meu este ctlan2010@hotmail.com iar pe mesenger ma gasesti pe ctlan2010 pe skype si pe windows live mesenger
Stiu ca e cam obraznic ceea ce am sa-ti cer dar ai putea sa-mi trimiti una Cline, adevarul este sunt nou in sharing si de moment n-am nimic de impartit. Daca te-am molestat i-ti cer iertare si-ti urez Sarbatori Fericite!
schimb linii N sau C am local focus sat sau jsc sports 1-8 caut canal+ spanish
schimb linii N sau C am local focus sat sau jsc sports 1-8caut canal+ spanish