View Full Version : Yumatu i CS
Zna li neko podesavanja za Yumatu mx+ u kombibinaciji sa Gbox_om i sw TumanShare za optimalan rad.Tu ima nekih podesavanja ,nekih sec i milisec ,
ali ja neznam sta one znace.Svako objasnjenje je dobrodoslo.
Hvala.
st-slavonac
27-01-2009, 20:28
Probaj tamo zamjeniti sa 5000 i 6000, neznam na koliko je sada.
Ako ti zapne javi se pa ti pošaljem uređeno za MX +.
Jesi skinio Trumana 1.0.19 ?
filipmkd
27-01-2009, 22:24
Zdravo imam staveno softver od Globo Truman na resiver Strong. Probao sam sharing sa nekoliko besplatnih servera i to sa programom Windows sharing pack v0.9....radi ali nije to to. Jel ima neki bolji softver i kako da podesim da ide sve lako....Sad mi je risiver kao Yumatu IQ. Ako moze neko da mi pomogne molim te neka mi pise i odakle da skinem bolji softver. Hvala unapred
Radim sa TrumanShare 1.0.19 i GBox 1.7 ili 1.9.Isprobavam i jedan i drugi i sve to radi prilicno dobro ali cilj je izvuci maximum iz yumatua.
Neznam sta je 5000 ili 6000.Jeli to u gboxu.
Ja koristim TrumanShare kao sto sam naveo i Gbox .A neznam gdje ga mozes skinuti.Negdje na forumima.
Evo nekog linka samo sacekaj 30sec.
This file was uploaded
filipmkd
28-01-2009, 23:39
Skinuo sam Truman Share....a recite mi gde mogu da nadjem GBox....jel moze neki ili nesto slicno...Hvala unapred
U folderu Trumanshare bi trebao biti folder Gbox.Ako ga nema pogledaj na home stranici ovog foruma , a i sam trumanshare ima gbox koji radi u DOS_u i otvara se automatski ali nema pregleda.
U folderu Trumanshare bi trebao biti folder Gbox.Ako ga nema pogledaj na home stranici ovog foruma , a i sam trumanshare ima gbox koji radi u DOS_u i otvara se automatski ali nema pregleda.
Ima pregled, samo nije Gboxcontroll...
Pozdrav!
Lapsus jbg , hvala na ispravci.
st-slavonac
31-01-2009, 10:54
Zdravo imam staveno softver od Globo Truman na resiver Strong. Probao sam sharing sa nekoliko besplatnih servera i to sa programom Windows sharing pack v0.9....radi ali nije to to. Jel ima neki bolji softver i kako da podesim da ide sve lako....Sad mi je risiver kao Yumatu IQ. Ako moze neko da mi pomogne molim te neka mi pise i odakle da skinem bolji softver. Hvala unapred
Sa Yumatu IQ možeš ostvariti CS ali to bolje nemoj jer ima slab procesor i slika će ti biti ne gledljiva, smrzavat će se stalno i zvuk će biti loš.
Prvi koji je dobar Yumatu je MX, MX+ još bolji.
Nisu skupi i daju se lagano nabaviti.
Na yumatu mx+ na opcijiji trumanshare-tm sekunde sam stavio na 4 a try emmu na on a enable emm na off i digi tv mi radi sa mojim kljucevima a ostali paketi preko CS_a , tako da mi na Digiju nema bas nikakvog trzanja i kasnjenja prilikom prebacivanja kanala.Mnogi pisu da obe opcije trebaju biti na Off kako je i defaultno podeseno ali mislim da je ovako bolje.Ispravite me ako grijesim jer vi ipak imate puno vise iskustva sa CS_om.