View Full Version : Kralgibi Server yada Maximus ltf baksin...
Selam arkadaslar kralgibi Server yada Maximus adli sahis burdaysa ltf bi aciklama yapsin serveri hakinda hic bisey olmamaktda su an...
yoladiniz server bilgilerine baglanti kurulamiyor malesef.
saygilar
sitecon22
14-01-2009, 19:38
Gecmis olsun kardes ...
cok sükür gecti suan yavvas yavs server geri gelmekte düzenliyorlarmis bu ayin 20.kadar hersey kurulacakmis...
mfg
Diğer forumda yazdığını buraya yapıştırayım :
Bu sabah yazacaktım ama foruma erişilemiyordu.
Kral Gibi Server'in diğer adı olan Maximus'dan size email gelmiş. Bana da geldi. orada yazan bilgiler doğru.
Özetle
- Satr3x ile karıştırıldığı için veya aynı kişi olduğu iddiaları yüzünden sunucuları yeniden kuruyormuş. Yeni isim Mighty Server
- 20 Ocak tarihinden itibaren mevcut sunucular kapanacakmış ve CCcam.cfg dosyanızdaki sunucu isimlerini, size gelen emaildeki 8 sunucu ile değiştirmeniz gerekiyor. Kullanıcı adı ve şifreniz aynı kalacak.
- Yeni sunucular şimdi çalışmaz. 20 Ocak'tan itibaren devreye girecekmiş.
- Sabrettiğiniz için mevcut üyelere 1 ay ilave hediye verilecekmiş.
- Gelen emailde şimdi Mighty Servers adıyla yazılan yeni forumların linkleri de var.
Olay bundan ibaret. Bugün öğlen Kral Gibi Server msn'de online idi ve kişisel iletisi "email gelmediyse haber verin" gibi birşeydi.
Satr3x isimli bu forumda da bir zamanlar satış yapan kişi de kayıplardaymış. Ama konumuzla ilgisi yok.
sitecon22
16-01-2009, 15:12
kayip ise neden daha hala orada üyeler banlaniyor diye anlamiyorum ;)
güvenen güvenir , anlayan da anlar, kimseyi kötülemekistemiyorum :)
umarim sorunsuz hizmet verir, ancak bir den yorumlar basladi iki gün sonra
mighty geldi :)
bol paylasimlar